söndag 28 februari 2010

Sjukstugan rapporterar....


Hej alla vänner!

Här hemma är vi sjuka... eller ja inte alla utan stackars filip igen! Han har varit dålig sen i tordags, med feber hosta och så har han tappat rösten stackarn.... han väser mest när han pratar.... så nu lutar det år att vi ska åka ner till jouren idag.
Henke lämnar landet imorgon igen... dena gång bär det av till hannover och nån stor mässa med jobbet... han blir borta i 4 dagar och kommer hem på torsdag, så nu blir man gräsänka igen!

Filip får ändå inte gå på dagis nästa vecka pga att dom har stängt 20-tal dagis i skövde pga rasrisk.. skottar ett och låter barnen till arbetande föräldrar flytta runt på dom dagis dom har skottat klart! Som tur är får vi kompensation för detta och då är det ju helt ok!

Igår tog jag med mig lilla gustav och badade på babysimmet... det var såå mysigt... precis som sin bror trivs han jättemycket i vatten och dyka var inga problem för honom heller... däremot blev han helt skräckslaget rädd för duschen.... hahahaha man kan tro att ha aldrig får tvätta sig här hemma.....


ja det var nog allt för denna gång....

kramisar

1 kommentar:

emma sa...

Krya på er!!