tisdag 28 april 2009

Tillbaka

Efter ett litet uppehåll är jag nu tillbaka... har varit så himla trött ett tag och bara inte orkat!
I helgen var vi i hökensås och fiskade med familjerna hadzic.. tyvärr blev det ingen fisk alls... himla tråkigt, men det var mysigt i alla fall! Vi åkte kl 10 och var inte hemma förrens halv 8.
Vi var oxå på plantagen jag och Filip i söndags och kikade lite då pappa var inne på sitt jobb för att fixa ett par saker.... Och när vi går där inne ropas det i högtalarna att snart kommer fifi! Det visade sig att det var Fifi med blomsterfröna som var på besök! Filip blev helt förälskad... han stod där i 20 minuter och vägrade gå.. han kramade och klappade och satt i Fifis knä... och han grät stora krokodiltårar när vi gick... - mamma titta på pippi.... han kan inte säga Fifi utan säger pippi. Och från att kanske ha sett ett avsnitt av detta program förut har hon nu blivit stora idolen... så en Fififilm har nu inhandlats och han sitter som ett litet ljus och tittar!

Vi har oxå varit med och tvättat pappas bil för första gången och jösses vad det var skoj... iklädd regnbyxor och gummistövlar gick han där med egen svamp och hink och tvättade och tvättade... Tänk att pappas bil kan vara så fin!

I övrigt njuter vi av det fina vädret och är ute så mycket vi kan... tänk vad mycket lättare allt är när man slipper alla dessa lager med kläder och overaller!

Kramisar!


Spaning med pappa




Klart man ska ha pappas fiskehatt!



Krama Fifi

Sitta i Fifis knä
Klappa Fiffi

Tvätthjälp till bil uthyres!!!!!

1 kommentar:

Emma sa...

Kul med en uppdatering!! :) Kan bara hålla med, såå skönt med värme o sol..
Jaa kakmonstret e allt en favorit.. Förutom linnet har han en pyjamis i det oxå.. :)
Ha det så gött! Idag e vi lediga o ska inte göra nått.. Så skönt!
KRAM