fredag 10 april 2009

Underbara påsk!

Idag har vi haft en helt underbar långfredag uppe hos farmor och farfar! Faster helena och hennes man var där och båda kusinerna oskar och emil! God mat stod först på programmet och därefter en god påsktårta som faster helena hade gjort! Hon är grym på att baka den tjejen! Finns ingen som gör godare vaniljhjärtan än hon! Därefter har vi nog tillbringat närmare 2,5 timme ute... dom har en jättestor trädgård och precis nedanför rinner det en lite å som man oxå kan fiska i. Det gjorde vi inte idag, men planer för framtida fiske finns! Filip stod nog en halvtimme och tittade på när vattnet forsade... Tack för en helt underbar dag i Våmb!

Just nu sitter grabbarna i badet och sen är det sängdags för åtminstånde en av dom.... Vi passade oxå på att sätta på och göra Filip till påskkärring idag och han blev en väldigt söt sådan om jag får säga det själv! Tiden går så sjukt fort... Han har precis fyllt 2, men ändå upplevt tre påskar... här nedan kommer bilder från alla tre!





Kramisar och fortsatt trevlig helg!!!

2 kommentarer:

Emma sa...

Mysig dag ni haft.. :) Söta bilder.. Jösses vad tiden går fort.. Påskkärringen vi fick hänger i vårat köksfönster så fint! :) Tack så mkt igen.. Söt du e! :)
Vad tycker du vi ska hitta på när vi ses då?! :)
Glad Påsk På Er!! Kramkram

Unknown sa...

sicken söt liten påskkärring :-) Glad påsk på er!!!!