onsdag 10 augusti 2011

bakis!!!

Idag har nog alla i våran familj varit lite resebakis.... fili somnade sent igår oxå eftersom han sov en stund i bilen på vägen hem... och vaknade tidigt. Och Gustav den han har inte sovit alls idag, så vi fick ta till konstens alla regler för att hålla honom vaken till kvart över 6... sen stendäckade han!
Nu över till resan... Vi hade att par fantastiska dagar i Norrköping och på Kolmården. Dag ett var ju johan och pernilla och lilla amanda med oss och vi hade verkligen jätteskoj, barnen var ursnälla och vi skrattade mycket... speciellt kul hade vi hos aporna, man kan väl säga att vi kände oss som hemma.. På kvällen gick vi tillbaks till hotellet medans johan och dom åkte hem och avnjöt en supergod grillbuffe och sen var filip på sitt livs första disco. Han var så himlans söt och var med och drog igång dansen, men sen när det blev förmycket barn så gick han och satte sig med sin drink(cola) och spanade in läget. Dag 2 började med frukost och sedan en vända till inne på kolmården, där jag trotsade min största rädsla och tog modet till mig och följde med på det nya safarit som numera går på en linbana... mellan 24m -2,5m över marken. Och jag med min höjdskräck! Man kan säga att jag är glad att man lärt sig att profylaxandas, för det gjortde jag med slutna ögon dom första 10 minuterna.. innan höjden blev lägre... sedan var det 15 ganska lugna minuter innan vi steg i höjd inför avstigning då åkte ögonlocken igen... men trots allt så är jag väldigt glad över att jag vågade, men jag kommer aldrig göra det igen.  Vi avslutade dagen med ett besök på tropicariet, bland ormar och fiskar och reptiler.. filip tyckte det var jättespännande. Och i ett av rummen finns det små apor som hoppar omkring lösa eller vad man ska säga och ett tu tre satt tre st i våran vagn.. och vägrade gå därifrån.. filip började storgråta och tillslut hoppade dom av... jösses vilken grej... Förstår lite mer nu hur ni har det i Gibraltar Marina, fast där är dom ju lite större... Hjälp!!!
Imorgon ska jag till Mariestad och ett besök hos tandläkaren, jag tar med mig Filip och passar på att ta en Tjejfika hos lisa oxå när jag ändå är där!




Det syns inte hur rädd jag var.. men fy f--n

Filip tyckte nog aporna var roligast

Apor i vagnen

Jättespännande med stora fiskar



Grabbarna och amanda kollar in tigrarna


Sötaste

Johan åkte kaffekoppen med barnen så filip blev grön/vit i ansiktet

Coola killar

Hela familjen

Zebran och Tigern

Cooling med drink på disco

Kramisar

Inga kommentarer: