torsdag 26 maj 2011

Babulle

Jösses vad det händer mycket med Gustavs tal just nu! Han är mycket tidigare i talet en vad filip var och det kommer nya ord varje dag! Dom säger det på dagis oxå att han är en liten papergoja och upprepar allt! Massor av både tre och fyra ordsmeningar.... Sen har han ett sånt lustigt, förstående, övertygande uttal på vissa saker han säger så man kan ju inte låta bli att skratta -jaaa! Okej, mamma okej! Just nu är han väldigt förtjust i babulle.... hans ord för köttbullar . Är ju en helt annan sak att prata med honom när man märker att han förstår och svarar vad han vill!

Imorgon kommer henke hem efter sin utlandsresa! Ska bli sååå skönt att få rå om honom igen! och barnens miner kommer bli oslagbara! Eftersom dom kommer vid 21 på kvällen så kommer ju Gustav att sova, men filip har jag lovat att han ska få vara vaken!
Kramisar

PS: tror att filip har lite pappa-kommer-hem-imorgon-feber för trots att han var komatrött vid 7 har han gjort allt för att inte somna och höll sig ända tills strax efter 9!

Inga kommentarer: