tisdag 1 februari 2011

strumpor och tvestjärtar!?



Högen innan jag började
Idag har jag ägnat mig åt det absolut värsta jag vet! Sortera strumpor!!!! Det är sååå tråkigt att jag sparar och sparar tills högen är så stor att det inte finns några strumpor i lådan mer.. och då måste jag ju.. och då tar det ju en evighet eftersom det är såå mycket... tänk att jag aldrig lär mig att ta det på en gång istället så går det ju mycket snabbare....Men nu är det gjort i alla fall för den här gången! Och till råga på allt hade det flyttat in ett husdjur i strumphögen... En TVESTJÄRT... bläääää... det är nog det äckligaste jag vet i djurväg... det liksom kryper i hela kroppen när man ser dom... Och vad gör den här mitt i vintern? Kanske ett vårtecken... det skulle nog vara det enda positiva med detta äckliga djur...
Idag bjuder middagsstorken på pasta med tomatsås med bacon i... återkommer med recention om den middagen!
Gustav mår bra igen... märks inget av gårdagens blöjbytemaraton.. hoppas det inte blir nått mer så dom kan gå till dagis imorgon..
Hoppas alla får en bra dag!



Husdjuret
Färdigsorterat!!!!!


1 kommentar:

Sune...the girl sa...

Den där tvestjärten har nog övervintrat i strumporna men tror inte han är ensam i familjen ;) Så nu måste du kolla inuti i alla strumpor. Ja nu vet du vad du ska sysselsätta dig med resten av dan haha ;)