lördag 19 mars 2011

Hipp Hipp Hurra Idag är det Filips födelsedag!

Tänk vad fort tiden går... Idag fyller våran stora kille 4 år! Och vilken födelsedag han har haft.... han är såååå nöjd och trött efter dagens bravader. Han fick sin efterlängtade grävmaskin i morse och lyckan var stor... sen for vi iväg till maxi en sväng för inhandling av grejer till tårta... Där mötte vi Jonas och Mickaela som talade om att dom hade en liten lucka under dagen och tänkte komma förbi och gratta! Jag frågade jonas häromdagen om dom hade tid så fick dom gärna kika förbi en sväng... då Jonas är filips stora idol! Och han sa att om dom hinner så skulle dom komma och det gjorde dom! Fast Filip fattade aldrig att dom skulle komma det märkte vi när vi åkte hem, så vi sa inget! Och jag önskar jag hade haft en videokamera framme när det ringde på dörren! För när filip öppnar så står där dessa två! Utrustade, med ballonger och tutor och filip blir så glad och paff att han inte vet på vilket ben han ska stå på! Han lägger handen för munnen med uppspärrade ögon och börjar sakta backa bakåt.... sen vänder han och springer skrikande in till henke i andra änden av lägenheten och får inte fram ett ljud utan bara fortsätter och skriker! Hahahaha man kan säga att han blev glad! Sen komm mormor och morbror Johan och Amanda och vi satte oss att fika ... Tack ni alla för era fina presenter och för att ni ville dela filips dag! Filip fick play-doh lera med Djungelfigurer till och en truck, en Alvin och gänget tröja som mormor stickat som var helt underbart fin , fem myror är fler än fyra elefanterspel och grodspel  pengar och godis... På em kom boban med familj och Pappa boro med sina barn.... det blev fullt röj här hemma med 7 barn varav 5 är mellan 1 och fyra... mer tårta och kakor och dricka!
Mellan varven har vi fått i barna lite kyckling och bröd och tzatziki, men mycket onyttigt har det blivit idag och det måste det ju få vara när det är födelsedag! Och Filip har självmant kommit fram till henke 2 gånger idag och sagt - pappa, tack för födelsedag! Det är nog ett ganska bra betyg!
Stort grattis min älskade unge, hoppas din dag har varit bra!
Imorgon kommer moster lisa och kusinerna och ska gratta...

Kramisar!

Ps: Självklart har jag glömt bort att ta kort denna dag! Helt sjukt... jag som alltid tar en massa kort, men ett på tårtan lyckades jag få till i alla fall!

1 kommentar:

Emma sa...

Grattis Filip!!! :)